Saturday, February 8, 2014

#cheesenanlover

Ok nak story skeet…sbbnya memang rasanya we ols dah jadi regular customer dah nih…& knowing the rest owner yg baik lg kamcing makanya kami anak beranak sahih ler #cheesenanlover…

Rasanya ramai dah tau kedai nyer dimana & memang famous ler dengan cheese nan terbaikkk in town..sebab dah memang kuar masuk majalah & rancangan jalan2 carik makan…+ skang nih dah dpt plak tag harga berpatutan kan….so memang kitorang nih dah jadi kemaruk layan cheese nan nih every week is a must!

cer tengok memang cheese nyer tangkap leleh ler…xsama mcm yang kat mamak lelain….kids memang suke sebabnya diorang kata cheese memang stock cam makan pizza gitu…hikhikkk


setakat nih dah memang dah ramai ler kitorang bawak geng makan sini…sebab tiap kali kita post makan kat sini pasti ade yang bertanya…so apalah salahnya kita rekomen benda yang sedap kan…hihii

Hot Item : Cheese nan melimpah at RM6 is worth it all. Dhall dish-made to order -superb! Beef keema is so lovely. Chicken tandoori plak nasib2 ler sebab cepat habis! ;p

kalo xtau sebenarnya restoran ni terletak berhadapan jalan Maju Junction Mall yang area pertama sogo sume tuh ler….& kalo nak lebih specific nih ler add restoran nyer...

RSMY House of Real Beriani (Restoran Selera MY)
11 & 13, Jalan Medan Tuanku, 50300 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
instagram : @rsmy_
memang slalunya kami datang anak beranak…tp ada kala we made some reservation untuk kenkawan yang nak datang makan skali…xtentu kadang 5-6 orang…kadang tuh up to 30 org kitorang bawak datang skali….layannnn

Setakat nih memang we ols anak beranak layan cheese nan ler….+ makan cicah dengan keema daging nyer…tp ade jugak sesekali dua tuh kita layan briyani kambing die memang terbaikkk jugak….

so why not u guys try kan….tp memang kene sabo ler sebabnya restoran ini memang akan penuh pada waktu-waktu kemuncak…ekekekek tapi puas hati ler….kalo nak rasa cheese nan terbaik ler…to us, memang kalo dah makan kat sini xdernyer lah nak makan cheese nan kat tempat lain….maka sebab itu ler kami sanggup berulang setiap minggu setakat nih untuk layan cheese nan nih…

No comments:

Post a Comment