Monday, January 3, 2011

Saja2 gi treatment sbb nak feeling fresh gitu!! Hahaa

Hohh bagus le pun strt new yr kalo boleh sume nak kasi baru kan.. So apalg mmg cargasss le nak plak monday blues sbb ramai yg apply cuti for spy-ing anak kat skolah kan... Makanya ai pun menebeng le ke Nair Dental yg dokek ngn opis nuh! Kalo ikutkan kad siap thn lps lg.. Tp asik bertangguh le nak menapak gi.. Jdnya td ku gagahkan jgk sblm feeling blues kan..

Kiranya 1st time gi sini.. Skali pi Dr. Hensome ++ sgt2 prenly gitu.. Hahaa mula dah miang.. Bkn senang nak dpt Dr. In*ian yg hensome kan.. Like x nmpak in*ian gitu.., hihi Tp bkn bole ngadap slalu pun kan..kalo normal clinic harus check in slalu...Ekeke sah2 brg 2 thn baru skali gi.. Kalo mmg xde mslh le..Ekeke so misi sbnr adlah menampal mana yg patut (sbb b4 this guna yg temp je) ++ dah smpai suh buat cleaning le mana2 patut.. Hihi so kejapnya masa berlalu tau2 1jam sengah okeh.. Sbb Dr. Nye hensome kan maka mmg x pasan le...

So all together korang tau charge die brp?.....






















Hah amek ko... Skali ngadap kurang 10 hengget 700 rats...
Sib baik bkn dr duit poket ai...the co la cover...legaaaa! But blum buat whitening/ crawning bagai kan...ekek (yg nih sah2 le co x cover..so jgn prasan!)

So rasa fresh sgt2.. Lps nib bleh bantai mkn lg n lg! Hahaaaa Adios!

Ps: sbb nak kasi return mkn western food je pasni kan harus ade gigi yg sehat! Hahaaaa

- Posted using BlogPress from my iPad


1 comment:

  1. Salam dear Mommy,
    I'm honored to invite you to join our giveaway contest in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
    mykedaibaby.blogspot.com

    ReplyDelete