Wednesday, May 26, 2010

Sukan mak plak okeh..hihi

ye hari tuh anak punya sukan kan...skang nih mak nye plak..hihi
mmg the co. anjurkan sukan tahunan antara zon..so ai wakil HQ team..& acaranya harus le bowling...w/pun ade acara2 lain mcm congkak, bola jaring,tenis, badminton, futsal etc...tp mmg ai jatuh cinta pd sukan nan satu ini..so gilap lah gilap bakat yg ade tuh sehingga skang nih..so mmg ai perform utk the co nih pun kalo ade big competition like sukan2 agensi lain pun..so sila jgn muntah ye sbb ai mmg mati idup smula pun xkan benti bersukan..hihi

so kejadiannya week.end lps acara dilaksanakan di Danga City Mall, Johor u ols...so mmg hangkut le anak beranak gi JB...kira skali jln balik kpg kan...so apa slhnya...mak bersukan anak2 balik jumpa nekwan & tokba diorg..


so nih le wakil dr HQ team yg memberikan saingan...

ai in Team A..diapit oleh abg rem & adik gg..korang mmg best sbb memberikan saingan hebats!


selepas sudah berhempas pulas haruslah sesi bergambar kan...so tenang le...w/pun x berjaya jd champs..tp naib johan pun adlah pencapaian terbaekkk dr thn lps kan...hihi
tp yg paling best buat sukan kali ini adalah...kerana ai tersenarai antara 14 terbaik individu secara keseluruhan yg penyertaan nya oleh 5 zon lain seluruh m'sia...hihi dgn menduduki takhta no.6 ye ols...yg penting hanya 2 org je ladies..lain2 sume lelaki....hihihi
ps : can u spot which is mine?? ;p
mmg enjoy le bila dpt bersukan...sekurang kurangnya boleh menangani stress di off kan..so majulah sukan utk diri sendiri..yg penting & best bila main boling ini adalah kerana ..ma$$$yukkkk dgn 'main tepi' hihi



1 comment: